Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen, kind en buiten

Donderdag 17 oktober kregen 109 verenigingen een cheque uitgereikt van Rabobank Rijn en Veenstromen die daarvoor in totaal € 80.000 beschikbaar had gesteld. De TTB kreeg een cheque met € 295. Iedereen die op ons heeft gestemd bedankt.

Het bedrag komt wordt besteed aan de jeugd (trainingen).
#raboclubsupportrijnenveenstromen

 

Triathlon trainingen voor kinderen van 8-18 jaar, in de omgeving van Bodegraven-Reeuwijk


 

Hou je ook van lekker sporten en vooral in de buitenlucht? Of lijkt het je stoer om aan een uitdaging zoals een triathlon met zwemmen in buitenwater mee te doen? Kom dan meedoen bij Triathlon Team Bodegraven aan diverse trainingen en proeven of je het leuk vindt.

 

Er worden verschillende zwem-, fiets- en looptrainingen gegeven in Bodegraven-Reeuwijk en we bereiden je helemaal voor richting jouw eerste triathlon.

Er komen steeds meer wedstrijden waar je als jeugd aan mee kunt doen.

Hier onder een overzicht van de wedstrijden in 2019.

 

15 juni clubkampioenschappen TTB

 

Vrijdag 21 juni s’avonds jeugd triathlon Oud gastel:

125 m zwemmen            3,5 km fietsen  800 km hardlopen

https://www.tveerke.nl/evenementen/jeugdtriathlon/


 
 
De zomermaanden trainen we op de volgende dagen en locaties:
Op de donderdagavonden (19.30) hebben we wisseltraining op het terrein bij het gemaal in Bodegraven (J.C. Hoogendoornlaan)  waar de clubkampioenschappen werden gehouden. 
Op zondagochtenden (8.30) hebben we zwem/wisseltrainingen bij de Zegerplas (T-steiger) in Alphen aan den Rijn.
 
In het najaar gaan we kijken of er voldoende belangstelling is voor Athletic Skills-trainingen op woens- of donderdag (namiddag of avond). Het Athletics Skills Model is een bewezen trainingsmethode om kinderen goed voor te bereiden op de sport triathlon, die vanwege die drie onderdelen de beheersing van diverse motorieke vaardigheden vereist.
 
In oktober gaan we op zondag weer binnen zwemmen in zwembad de Kuil. Aansluitend wordt er een looptraining gegeven. 8:30-10:00 uur.

De trainers zijn onder anderen topatleet Sven Strijk (clinics en combitrainingen), Jolien de Klein (zwemmen, Athletic Skills, kinderyoga), Jan Boot (hardlopen), Ronald van der Kraan (zwemmen en hardlopen) en Andy Koolmees (hardlopen, clinics, open water zwemmen). We geven de trainingen bij toerbeurt. De zwemtrainingen hebben zo vaak mogelijk dezelfde trainer (de zwemtechniek moet echt stap voor stap opgebouwd worden), bij de looptraining is het goed om met diverse trainers te werken, die allen een eigen trainingsstijl en specifieke sterke punten hebben, wat een brede ontwikkeling oplevert voor de jeugd. Uiteraard communiceren de trainers zo goed mogelijk met elkaar.

 

 

 

 Andy Koolmees

 Ronald van der Kraan

Gediplomeerd loop- en zwemtrainer en al vijf jaar actief voor TTB in het 1e Divisieteam. Triatleet, vader van een fanatieke junioren triatleet en zwemtrainer bij BZ&PC (Ronald)
   

 

Sven Strijk

 Jolien de Klein

Semi-profesioneel triatleet met meer dan 18 jaar triathlon ervaring. (Sven)  Fanatiek Triatleet en professioneel trainer/yogadocent (Gouda Yoga) . (Jolien)

Voor het aanmelden of voor vragen kunt u een email sturen naar onderstaand emailadres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderdeel van Triathlon Team Bodegraven

Static Motion

Lexmond Vastgoed

Hardloopwinkel

FacebookTwitter