Triathlon trainingen voor kinderen van 8-18 jaar, in de omgeving van Bodegraven-Reeuwijk


 

Hou je ook van lekker sporten en vooral in de buitenlucht? Of lijkt het je stoer om aan een uitdaging zoals een triathlon met zwemmen in buitenwater mee te doen? Kom dan meedoen bij Triathlon Team Bodegraven aan diverse trainingen en proeven of je het leuk vindt.

 

Er worden verschillende zwem-, fiets- en looptrainingen gegeven in Bodegraven-Reeuwijk en we bereiden je helemaal voor richting jouw eerste triathlon.

Tijdens de ledenvergadering op 4 maart 2020 deed Ronald van der Kraan verslag van het eerste jaar van de TTB jeugdtraining.

Hier vind je een presentatie van het verslag.

 

 

 

 

 

 


 
 
Dinsdag: looptraining op de atletiekbaan in Reeuwijk en in de zomermaanden bij de Reeuwijkse Hout. 19:30 tot 20:30 uur
 
Donderdag: tijdens de zomermaanden wisseltraining op het terrein bij het gemaal in Bodegraven (J.C. Hoogendoornlaan). 19:30 uur. 
 
Zondag: van oktober tot de zomer zwemmen in zwembad de Kuil. Aansluitend wordt er een looptraining gegeven. 8:30-10:00 uur. 
In de zomermaanden op zondagochtenden hebben we zwem/wisseltrainingen bij de Zegerplas (T-steiger) in Alphen aan den Rijn. 8:30-10:00 uur.
 

De trainers zijn onder anderen topatleet Sven Strijk (clinics en combitrainingen), Jolien de Klein (zwemmen, Athletic Skills, kinderyoga), Jan Boot (hardlopen), Ronald van der Kraan (zwemmen en hardlopen) en Andy Koolmees (hardlopen, clinics, open water zwemmen). We geven de trainingen bij toerbeurt. De zwemtrainingen hebben zo vaak mogelijk dezelfde trainer (de zwemtechniek moet echt stap voor stap opgebouwd worden), bij de looptraining is het goed om met diverse trainers te werken, die allen een eigen trainingsstijl en specifieke sterke punten hebben, wat een brede ontwikkeling oplevert voor de jeugd. Uiteraard communiceren de trainers zo goed mogelijk met elkaar.

 

 

 

 Andy Koolmees

 Ronald van der Kraan

Gediplomeerd loop- en zwemtrainer en al vijf jaar actief voor TTB in het 1e Divisieteam. Triatleet, vader van een fanatieke junioren triatleet en zwemtrainer bij BZ&PC (Ronald)
   

 

Sven Strijk

 Jolien de Klein

Semi-profesioneel triatleet met meer dan 18 jaar triathlon ervaring. (Sven)  Fanatiek Triatleet en professioneel trainer/yogadocent (Gouda Yoga) . (Jolien)

Voor het aanmelden of voor vragen kunt u een email sturen naar onderstaand emailadres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderdeel van Triathlon Team Bodegraven

Static Motion

Lexmond Vastgoed

Hardloopwinkel

FacebookTwitter