Rotary Bike Challenge 2018

Namens de Rotaryclub Ter Aar en Omstreken willen we graag van deze gelegenheid gebruik maken om u een bijzonder goed en sportief nieuwjaar te wensen.

Om onze nieuwjaarswens wat extra kracht bij te zetten, willen we u ook graag uitnodigen voor een speciale kick-off bijeenkomst voor de Rotaryclub Bike Challenge die dit jaar op 8 april a.s. zal plaatsvinden.

Samen met onze ambassadeur Henk Angenent heten wij u op maandag 29 januari van harte welkom in Grand Café Eight, onder het genot van een hapje en drankje.

 

Toelichting:

Henk Angenent daagt u uit!

Fietsen voor het goede doel

 

Start het nieuwe (fiets-)jaar sportief en fiets samen met je collega’s, vrienden en familie een gezellige, uitgezette, route door het Groene Hart.

Op zondag 8 april 2018 vindt de 2e Rotary Bike Challenge plaats, waarbij proberen met elkaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hospicegroep Alphen-Nieuwkoop.

Samen met  collega’s, sportclub, familie, buren of vriendengroep heerlijk in het zweet fietsen, of een lekker rondje toeren voor de gezelligheid.

Het kan zondagochtend 8 april 2018 in de 2e Rotary Bike Challenge, een uitdagende fietstocht voor een goed doel: de Hospicegroep Alphen-Nieuwkoop. Je kunt kiezen uit tochten van 120, 70 en 30 kilometer, die vanaf 8.00 uur beginnen op het Lindenplein in Ter Aar. Alle routes zijn uitstekend bewegwijzerd door het prachtige Groene Hart.

 

Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of een recreatief fietser: bij de Rotary Bike Challenge maakt iedereen kans om te winnen. Het gaat er niet om wie de snelste is, maar wie het beste raadt wat zijn/haar gemiddelde snelheid wordt. En het mooiste is dat de deelnameopbrengst naar Hospicegroep Alphen  - Nieuwkoop gaat.

 

Er kan op twee manieren ingeschreven worden als privé persoon dan zijn de kosten €15,00 of als team. Waarbij wij van teams een bijdrage van € 500,00  vragen  als sponsoring van de Hospicegroep Alphen – Nieuwkoop. Op 29 januari zal dit uitgebreid toegelicht worden.

 

De uitdaging

We zijn er trots op dat onze laatste Elfstedentochtwinnaar en streekgenoot, Henk Angenent, zich geheel belangeloos als ambassadeur aan de Rotary Bike Challenge wil verbinden. Veel, heel veel zweetdruppels heeft Henk Angenent verloren in zijn talloze trainingsrondes op de fiets door het Groene Hart. Op dezelfde paden waarover u op 8 april uw eigen fietsuitdaging kunt aangaan.

 

Wat heeft de Elfstedentochtwinnaar al die tijd bewogen om elke dag, weer of geen weer, zijn eigen challenge aan te gaan op de fiets, om uiteindelijk zijn doel te bereiken? Om altijd startklaar en fit willen zijn voor wedstrijden op kunst- en natuurijs?

 

Gaat u uw eigen uitdaging aan op 8 april, over diezelfde paden, door dat prachtige landschap van ons Groene Hart?

 

Kick off

Niemand minder dan Henk Angenent vertelt ons hierover tijdens de officiële kick-off van de 2e Rotary Bike Challenge, op maandag 29 januari 2018. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in Grand Café Eight, Euromarkt 2, te Alphen aan den Rijn.

 

Luister mee naar het inspirerende levensverhaal van onze ambassadeur, onder het genot van een hapje en drankje en maak van de gelegenheid gebruik om u en uw team aan te melden voor de Bike Challenge op 8 april 2018.

 

Komt u liever iets eerder? Dan kunt u tussen 18.00 en 19.00 uur ook gebruik maken van een heerlijk twee gangen diner.  Dit alles tegen het gereduceerde tarief van € 15,00 per persoon.

 

Aanmelden

Mogen wij u verwelkomen tijdens deze kick-off bijeenkomst op 29 januari? Meldt u dan vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op deze mail.

 

Daarnaast vernemen we graag of wij vooraf een tafeltje mogen reserveren voor het 2 gangen diner, van 18.00 tot 19.00 uur, voorafgaand aan de kick-off.

 

Met vriendelijke groet,

 

Kees Haverkamp

 

Inlog leden

Static Motion

Lexmond Vastgoed

Hardloopwinkel

FacebookTwitter