De vakantieperiode is voor de meeste weer voorbij als de één na laatste wedstrijd van de Schuiteman 2e divisie van start gaat in Leiderdorp. De belangen voor deze wedstrijd zijn groot want  met de vorige wedstrijd zijn we wat gezakt in de algemene ranking, dus is het extra spannend voor het hele team wat de uitslag van vandaag zal worden.

Onder mooie omstandigheden werd om iets over één het startschot gegeven voor 500m zwemmen in kanaal de Zijl, met een watertemperatuur van 19graden koos vrijwel iedereen voor het wetsuite.

Voor in het pak zwom Ada zich naar de vijfde plek en kon zo voorin de groep starten aan de 2 rondes fietsen over de provinciale weg. Niet ver achter haar kwamen ook Esther, Hanneke en vervolgens ook Rosita uit het water. Er was aardig wat wind uit het noordwesten wat als resultaat had dat ze nergens echt wind mee hadden en daarmee werd het ondanks het snelle parcours toch een zware vierentwintig kilometer. Tijdens het fietsonderdeel vallen er her en der wat gaatjes en worden er wat plaatsen gewisseld maar de verhoudingen blijven gelijk waardoor Ada als eerste aan het looponderdeel kon beginnen gevolgd voor Esther, Hanneke en Rosita. De afsluitende vijf kilometers van deze achtste triathlon worden met passie en power afgelegd om zo snel mogelijk over de finish te komen en wederom een mooi resultaat neer te zetten.

Zevende overall en een stijging in de algemene rangschikking van de 15e naar de 12e plek, een resultaat waar ze trots op mogen zijn.

Voor alle uitslagen van de 2e divisie.

Voor de foto's

Artikel ReBoNieuws.nl

 

 

Maar dat waren niet de enige mooie resultaten vandaag want er waren nog veel meer TTBérs actief, Alexander, Jan die vierde staat in het DTC, Paul, Elly, Joke, Ron die vijfde is geworden op de olympische afstand en Andy die derde werd op de sprint afstand.

Kijk hier voor de uitslagen.

Kortom de TTB leeft.

 

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Static Motion

FacebookTwitter