Zaterdag 2 juli startte Ron Noordergraaf, Andy Koolmees, Paul Schermers en André Veldman in Holten op de Olympische afstand. Dit was de 4e wedstrijd in de 1eDivisie Teamcompetities  Triatlon.

Als 18e atleet kwam Ron Noordergraaf het water uit, al vlot gevolgd door Paul Schermers. Ook Andy Koolmees volgde binnen 1 minuut van Ron. Voorin het veld startte de mannen aan hun fietsonderdeel, waarin onder andere de ‘Holterberg’ beklommen moest worden. Vanwege de fikse buien was het zwaar en gevaarlijk glad onderweg, maar allen konden heelhuids aan het lopen beginnen. Het loopparcours had extra allure vanwege de ITU omgeving, de nieuwe clubkleding van de TTB kwam prachtig uit op de blauwe matten bij het keerpunt en de finish.

Ron, de snelste TTBer van de dag, eindigde als 38e in 2:16:41, Paul zat daar bijna 4 minuten achter in 2:20:31 (54e). Andy finishte in 2:22:23 en werd daarmee 59e. André Veldman had de een zeer snelle looptijd, de 16e tijd overall (41:39), en pakte daarmee wat plaatsen terug . Hij finishte in 2:27:29 (77e)

Platform P/TTB Bodegraven eindigde met deze tijden als 16e in de dagklassering, maar wist zich daarmee terug te vechten naar de Top 10.


 

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Static Motion

FacebookTwitter