Goede zaken voor TTB divisie teams in zware Run-bike-run

Zaterdag 15 juli was de 010 triathlon in Rotterdam het toneel van de ‘Super Saturday’ in de Teamcompetities Triathlon.

Alle vier de teams van de TTB stonden aan de start. Vanwege blauwalg was de triathlon echter omgezet naar een Run-Bike-Run.

Er moest eerst 5 km gelopen worden, daarna werd er 16 km (of 21 km voor de 1e Divisie) gefietst, om vervolgens te mogen finishen na nog een run van 2,5 km.

 

Het 4e Divisie team ging als eerste van start met Tonny Zaal, debutant Ronald Alderliesten en Perry Laukens en behaalde een 17e plaats. In de tussenstand staat het team nog steeds op een fraaie 10e plaats.

In de 3e Divisie stonden Roland Scholte, Stefan de Jong, Ronald van der Kraan en Jaap de Lange aan de start. Met een 16e plek kan het team tevreden terug kijken. In de tussenstand staat het team eveneens op een 10e plaats.

Daarna was het de beurt aan het Platform P / TTB 1e Divisie team met daarin Jaco van Buuren, Ron Noordergraaf, Jan Boot en Andy Koolmees. Zij behaalden een mooie 13e plek en staan nu in de tussenstand op een 14e plaats. Jaco van Buuren was hier met zijn 9e plek de uitblinker.

De dames sloten de dag voor de TTB af. Het 2e Divisie team met Hanneke van Wijk, Nadine Naaijkens, Esther Noordergraaf en Rosita Pos behaalden een 13e plaats en staan daarmee in de tussenstand op een 15e plaats.

Alle teams hebben nog één wedstrijd op het programma staan, maar het lijkt erop dat de TTB in elke divisie handhaving heeft veilig gesteld.


 


 


 

 

 

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Static Motion

FacebookTwitter