Vrijdagavond 30 juni trapte Sven Strijk het triathlon weekend af met een wedstrijd voor zijn Belgische team Atriac. Het team was weer goed op dreef en werd tweede in de Belgische Eredivisie tijdens de wedstrijd in Geraardsbergen.

Op zaterdag was het de beurt van de heren van Platform P-TTB Bodegraven om naar Stiens in het noorden van Friesland af te reizen. Voor Jaco van Buren, Andy Koolmees en Ron Noordergraaf stond de derde wedstrijd, een... Olympische afstand, in de 1e Divisie teamcompetities triathlon op het programma. Het team werd 8e, met een geweldige 6e plaats overall voor Jaco van Buren. Met deze prestatie stegen zij 3 plekken in het algemeen klassement naar de 12e plaats.

 

 Zaterdag werd er ook in Didam en Holten gestart door enkele individuele leden. Didam had de eer om het NK over de Olympische afstand te organiseren. TTB-er Harry Blom werd bij de heren 60 verdienstelijk 4e. Bij de kwart wedstrijd in Holten wist Hanneke van Wijk het brons te veroveren in de categorie Dames 40+.

Zondag was het de beurt van de 3e en 4e Divisie heren. Zij stonden aan de start in Nuenen voor hun 3e competitie wedstrijd. Hier werd individueel een Kwart triathlon afgelegd.

Jan Boot, Wouter van Catz, Arian de Korte en Ronald van der Kraan, oftewel TTB2, werden het 9e team in de 3e Divisie. Hiermee zakten ze helaas 1 plek in het klassement naar de 9e plaats.

Het 3e herenteam, TTB3, met daarin Tonny Zaal, Rolandt Scholte, Jaap de Lange en Niels van Zijp eindige als 13e team, en wist zich daarmee wel te handhaven op de 8e plaats in het algemeen klassement in de 4e Divisie.

De 4 teams van de TTB maken zich nu op voor de Super Saturday in Rotterdam op 15 juli. Op die dag zullen alle ruim 250 teams in de Teamcompetitie triathlon van de Eredivisie tot en met de 4e Divisie starten.

 

 

 

 

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Static Motion

FacebookTwitter