Zondag 30 april startte in Arnhem het wedstrijdseizoen van de landelijke Teamcompetities Triathon tijdens ‘Super Sunday’. De openingswedstrijd bestaat uit een teamtriathlon, die door alle teamleden gezamenlijk wordt afgelegd, en waarbij de tijd van de 3e finisher de teamtijd bepaalt. Verspreid over de dag kwamen er 252 triathlonteams in actie, variërend in niveau van 4e Divisie tot Eredivisie. Triathlon Team Bodegraven trad aan met vier teams in vier verschillende divisies.

Het 3e heren team van de TTB mocht het spits afbijten. Als allereerste team van de dag startte Harry Blom, Matthijs Timmer, Stephan van Eijk en Tonny Zaal al om 9:30 uur. Het team liet zien dat ze prima mee konden komen in de Pioneer 4e divisie Zuid. Het team eindigde op een verdienstelijke 11e plaats in een tijd van 1:07:56.

 

 

Daarna mocht TTB2 van start in de 3e Divisie Zuid. Arian de Korte, André Veldman, Ronald van der Kraan en Rolandt Scholte betraden om 11:17 uur het water en was met een tijd van 1:07:06 een fractie sneller dan TTB3. Het leverde een mooie 13e plaats op. 


 

Het TTB dames team strijd mee in de Schuiteman 2e Divisie Zuid. Om 12:38 uur startte Hanneke van Wijk, Esther Noordergraaf, Nadine Naaijkens en Marlène de Lange. Zij werden keurig 10e in een tijd van 1:15:26. 


 

Om 15:12 uur startte het Platform-P/TTB1 in de landelijke 1e Divisie met Paul Schermers, Ron Noordergraaf en Jaco van Buren. Ondanks dat zij door omstandigheden slechts met 3 man startte behaalde ze een nette 14e plaats in een top tijd van 0:58:20.


 

Al met al een prima basis om uit te zien naar de volgende vier wedstrijden.

 

Kijk hier voor een mooi foto verslag met fot's van Matthijs Timmer, Wencke Kazemier en Esther Noordergraaf.

Kijk hier voor nog meer foto's gemaak door Jack van Staalduinen.

 

 

 

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Static Motion

FacebookTwitter