Zondag 11 maart organiseerde Triathlon Team Bodegraven voor de 19e keer de zwemloop van Bodegraven. Ondanks de regen, gingen 62 deelnemers van start voor een kwart of achtste zwemloop.

Er werd gezwommen in het binnenbad van zwembad de Kuil en gelopen langs de Burgemeester Kremerweg.

 

De kwart afstand (1 km zwemmen, 10 km lopen) werd bij de heren gewonnen door TTB-er en sportman van Bodegraven-Reeuwijk 2017, Sven Strijk, in een tijd van 49 minuten en 9 seconden. De tweede plaats ging eveneens naar een TTB lid, namelijk Bart Witzier. Leon van de Wilde uit Vlaardingen behaalde een verdienstelijk derde plek

 

Bij de dames werd de kwart afstand gewonnen door Dide Diederiks. Jeannet Ordelman en Sandra Kerstens bezetten de twee en derde plek.

 

De achtste afstand (500 m zwemmen, 5 km lopen) werd gewonnen door Mitch Kolkman, hij klokte 25 minuten en 20 seconden. Karim Alders (winnaar in 2017) en Daaf Plomp werden tweede en derde. Beste TTB-er op deze afstand was Peter Groothuizen, hij werd 8e.

 

Bij de dames ging de winst naar Kim Groeneveld uit Sint Pancras. Mila Jonkvorst en uit Weesp en Fleur van Leeuwen uit Zaandam bezetten de twee en derde plek. Beste TTB dame was Nadine Naaijkens, zij werd keurig 4e.

 

Bjorn Rijkaart, en de zussen Tessel en Donna van der Meer legden knap een 1/16e zwemloop af, speciaal voor kinderen van TTB leden.

 

Voor de winnaars was er uiteraard een bos bloemen.

De 19e zwemloop was een relatief warme en bijzonder natte editie, maar het was een mooie wedstrijd. Met dank aan alle vrijwilligers!

 

Een overzicht van alle uitlagen vind je hier.

 

Voor verloren / gevonden voorwerpen: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Lexmond Vastgoed

Static Motion

FacebookTwitter