Triathlon Team Bodegraven (TTB) is de triathlonvereniging voor Bodegraven en de omliggende gemeenten. De vereniging is opgericht in november 1987 als sportieve afsplitsing van de STB (Stichting Triathlon Bodegraven).

TTB is een vereniging voor iedereen die aan duursport wil doen, maar zich niet wil toeleggen op een enkele sport. Binnen TTB kan worden gezwommen, gefietst en gelopen. Momenteel heeft TTB circa 120 leden, zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijdscategorien.

 

Het prestatieniveau en de sportieve ambities van de leden is zeer divers: van recreatief tot wedstrijdgericht, van korte- tot zeer langeafstands-atleten. Het trainingsaanbod van de vereniging is erop gericht dat iedereen zoveel mogelijk kan sporten op het eigen niveau. Iedereen kan naar eigen inzicht gebruik maken van de trainingsfaciliteiten die TTB biedt.

 

Bij TTB gaan plezier en presteren hand in hand. Naast de trainingen is binnen TTB ook het sociale aspect belangrijk. Om deze reden organiseert TTB jaarlijks een aantal evenementen. 

  

Lid worden van de TTB

TTB biedt diverse mogelijkheden voor iedereen die wil kennismaken met duursport / triathlon en onze vereniging. Belangstellenden kunnen vrijblijvend enkele keren meetrainen om te zien of de trainingen, de tijden en de sfeer bevallen.

 

TTB is aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond. De kosten van het (verplichte) NTB lidmaatschap worden door de vereniging doorberekend aan de leden.

 

Verder kan je ervoor kiezen om een atletenlicentie aan te schaffen. Dit is vooral interessant als je meerdere wedstrijden per jaar doet. 

Je kan ook wedstrijden doen zonder atletenlicentie, maar dan betaal je per wedstrijd een extra bijdrage (daglicentie).

 

Deelname aan clinics voor niet leden bedraagt € 5.

 

De minimumleeftijd voor een lidmaatschap bedraagt 8 jaar.

 

De contributie staat in onderstaande tabel

 

Leeftijd

 

TTB Contributie

 

NTB lidmaatschap (verplicht).

 

Totaal

 

Atleten licentie (via NTB)

 

 8 t/m 15 jaar

 

€ 58

 

€ 31,50

 

€ 89,50

 

Gratis / inclusief

 

 16 tot 20 jaar*

 

€ 130

 

€ 31,50

 

€ 161,50

 

Gratis / inclusief

 

 20 jaar en ouder

 

€ 160 

 

€ 44,25

 

€ 204,25

 

€ 31,50

 

 

Opzeggingen van het lidmaatschap voor 1 december.

 

Interesse in onze vereniging of wil je lid worden?

E-mail TTB Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Static Motion

FacebookTwitter