Vertrouwenscontactpersoon – Annemiek van der Meer

Annemiek van der Meer.jpg
Annemiek van der Meer.jpg

Annemiek van der Meer.jpg

Toen ik gevraagd werd om vertrouwenscontactpersoon bij de TTB te worden, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik vind een veilige sportomgeving belangrijk. Als ik daarbij kan helpen, doe ik dat graag. Ik ben al lang betrokken bij de TTB. Ben jaren terug bestuurslid geweest, zat in de redactie van de Tri-Spoke en ben altijd van de partij als vrijwilliger bij evenementen. Sportief vind je me bij de TTB vooral bij de zwemtrainingen. Ook kom ik elke week in de sportschool voor een spinningles, maar dat is dan weer buiten de TTB om.

De rol van vertrouwenscontactpersoon binnen de TTB is nieuw. De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag. Bijvoorbeeld discriminatie, of pesten. Dus als er een situatie is bij de TTB waar je in vertrouwelijkheid met me over wil spreken, kan je contact met me opnemen. Ook ouders van jeugdleden of andere betrokkenen kunnen bij me terecht. Ik luister naar je melding of je vraag. En ik denk met je mee over eventuele vervolgstappen. Ik ben hierin onafhankelijk en kan je helpen om problemen bespreekbaar te maken.

Je kunt me rechtstreeks aanspreken of bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Karwei

Trisport

Hardloopwinkel

Lexmond Vastgoed

Static Motion

FacebookTwitter