Het Triathlon Team Bodegraven (TTB) organiseert, voorafgaand aan de Najaarstriathlon in Bodegraven op zaterdag 8 september 2018, een aantal kennismakingsweken (Start2Tri).

De kennismakingsweken zijn bedoeld voor de (beginnende) sporter die graag een keer een triathlon wil doen. 

Benieuwd naar hoe het is om eerst te zwemmen, daarna te fietsen en tot slot hard te lopen? Waarschijnlijk zijn de TBB kennismaklingsweken dan iets voor jou.

 

Je moet een redelijke basisconditie hebben (enkele km’s kunnen hardlopen) en kunnen zwemmen. Daarnaast moet je beschikken over een racefiets (of sportfiets) en fietshelm.

Belangstellenden kunnen vanaf maandag 4 juni tot 8 september mee trainen met de fiets-, loop- en zwemtrainingen van de TTB ter voorbereiding op 1/8 afstand van de Najaarstriathlon. Bij de 1/8 afstand zwem je 500 mtr (Oude Rijn), fiets je 20 km en loop je 5 km.

Tijdens de kennismakingsweken train je met TTB leden, krijg je allerlei tips en trucs en wordt je door onze trainers goed voorbereid op wat je zoal tegenkomt tijdens de verschillende onderdelen van een triathlon. Er zijn vier of vijf trainingen per week waarbij je uiteraard zelf kan bepalen aan welke training je wel en niet mee kan of wil doen.

Meer informatie over de vereniging en de trainingen op http://www.ttb-bodegraven.nl/

Voor aanmelden of informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Hans Veraar: 06-31378135.

Kosten zijn € 65. Dit is voor de trainingen en de wedstrijd inclusief een (loop)Chip die je mag houden en kunt gebruiken bij andere wedstrijden.

Ook als je niet mee wilt doen met de kenismakingsweken kun je mee doen met de wedstrijd. Voor de jeugd is er een sprintafstand. 

Inschrijven kan dan via http://www.ntbinschrijvingen.nl/

 

Inlog leden

Static Motion

Lexmond Vastgoed

Hardloopwinkel

FacebookTwitter